COMPANY INSIGHT

BART GERRIS / VAN MOSSEL

We kunnen er niet omheen, op enkele jaren tijd heeft het Nederlandse “Van Mossel Automotive Groep” een prominente plaats ingenomen op de Belgische markt. Het bedrijf bezet een zeer sterke positie in onze sector en zij hebben een duidelijk groeitraject voor ogen, waarvan het einde nog helemaal niet in zicht is. 

Onder het leiderschap van CEO en eigenaar Eric Berkhof is de “Van Mossel Automotive Groep” ook op Europees vlak uitgegroeid tot een grotere speler. In België werd met Bart Gerris, als divisiedirecteur van de dealerbedrijven in België, een zeer ervaren manager aan het roer geplaatst van de merken Peugeot/Citroën/DS/Fiat/Jeep/Alfa/Abarth/Nissan/KIA. 

In de nabije toekomst zullen trouwens de merken in België onder de verantwoordelijkheid van Bart verder toenemen. Met genoegen gaven wij Bart het woord om de oorsprong, het heden en de toekomst van “Van Mossel Automotive Groep België” nader toe te lichten.

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met circa 3.300 medewerkers in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande automobiel bed- rijven in Nederland. 

Ons bedrijf telt bij na 200 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. We zijn dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Peugeot, Citroën, DS, Opel, Ford, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, smart, SEAT, ŜKODA, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth, Fiat Professional, Nissan, Da cia, Renault, Mitsubishi en MG. 

Bij onze 7 “ Van Mossel Occasion” vestigingen vindt u ook een indrukwekkend ruim aanbod van gebruikte auto’s. Jaarlijks verkopen we bijna 100.000 voertuigen. Als onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep hebben wij eveneens een eigen leasemaatschappij “ International Car Lease Holding”, die met de labels als “Van Mossel Autolease”, “Van Mossel Privé Lease”, “J&T Autolease”, “DirectLease”, “Westlease”, “Kyotolease” en “Van Mossel Shortlease & Rent” een meer dan succesvol aanbieder van autoleasing is. 

Met een vloot van zo’n 89.000 voertuigen, behoort “International Car Lease Holding” tot de top 3 van Nederland. Naast de dealer & lease bedrijven kunt u ook terecht bij één van de Van Mossel schadeherstelbedrijven, Van Mossel Glasservice, Van Mossel Klein schadeherstel, Van Mossel Financiële Diensten of Van Mossel Car Solutions voor carrosseriebouw, belettering of inrichtingen van uw bedrijfswagens.

Wil je de rest van dit artikel lezen? Lees dan verder in magazine editie 1 op pagina 15.

Company insight

BART GERRIS / VAN MOSSEL

We kunnen er niet omheen, op enkele jaren tijd heeft het Nederlandse “Van Mossel Automotive Groep” een prominente plaats ingenomen op de Belgische markt. Het bedrijf bezet een zeer sterke positie in onze sector en zij hebben een duidelijk groeitraject voor ogen, waarvan het einde nog helemaal niet in zicht is. 

Onder het leiderschap van CEO en eigenaar Eric Berkhof is de “Van Mossel Automotive Groep” ook op Europees vlak uitgegroeid tot een grotere speler. In België werd met Bart Gerris, als divisiedirecteur van de dealerbedrijven in België, een zeer ervaren manager aan het roer geplaatst van de merken Peugeot/Citroën/DS/Fiat/Jeep/Alfa/Abarth/Nissan/KIA. In de nabije toekomst zullen trouwens de merken in België onder de verantwoordelijkheid van Bart verder toenemen. Met genoegen gaven wij Bart het woord om de oorsprong, het heden en de toekomst van “Van Mossel Automotive Groep België” nader toe te lichten.

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met circa 3.300 medewerkers in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande automobiel bed- rijven in Nederland. 

Ons bedrijf telt bij na 200 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. We zijn dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Peugeot, Citroën, DS, Opel, Ford, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, smart, SEAT, ŜKODA, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth, Fiat Professional, Nissan, Da cia, Renault, Mitsubishi en MG. 

Bij onze 7 “ Van Mossel Occasion” vestigingen vindt u ook een indrukwekkend ruim aanbod van gebruikteauto’s. Jaarlijks verkopen we bijna 100.000 voertuigen. Als onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep hebben wij eveneens een eigen leasemaatschappij “ International Car Lease Holding”, die met de labels als “Van Mossel Autolease”, “Van Mossel Privé Lease”, “J&T Autolease”, “DirectLease”, “Westlease”, “Kyotolease” en “Van Mossel Shortlease & Rent” een meer dan succesvol aanbieder van autoleasing is. 

Met een vloot van zo’n 89.000 voertuigen, behoort “International Car Lease Holding” tot de top 3 van Nederland. Naast de dealer & lease bedrijven kunt u ook terecht bij één van de Van Mossel schadeherstelbedrijven, Van Mossel Glasservice, Van Mossel Klein schade- herstel, Van Mossel Financiële Diensten of Van Mossel Car Solutions voor carrosseriebouw, belettering of inrichtingen van uw bedrijfswagens.

Wil je de rest van dit artikel lezen? Lees dan verder in magazine editie 1 op pagina 15.

© 2022 Boelet

INTERESSANTE LINKS

BEDRIJVEN