Guy Crab – Secretaris Generaal Traxio over “Traxio Velo”

Guy Crab – Secretaris Generaal Traxio over “Traxio Velo”

Mobility Insight: Guy Crab

Secretaris Generaal van Traxio Velo

Wij hebben het met zijn allen mogen ervaren, het totaal concept van onze mobiliteit ondergaat een zeer grote verandering. We beseften wel al jaren dat we ons rijgedrag dienden aan te passen, maar toch kochten wij maar sporadisch ecologisch vriendelijke wagens en maalden wij rustig kilometers of in onze blinkende karren van file naar file. Maar wat de politiek, de wetenschap en ontelbare betogingen niet vermochten heeft een pandemie gerealiseerd.

Wij veranderden spontaan onze gewoontes, rijden minder kilometers, de files worden korter en vooral het hele land is aan het fietsen geslagen. De file’s van de winkelstraat kan je nu terugvinden op de vele fietsostrades die ons land ondertussen rijk is.

Deze evolutie heeft ook de verkoopcijfers binnen de fietssector letterlijk la- ten ontploffen. Wij gingen ons oor te luiste- ren leggen bij Guy Crab, Secretaris Generaal van GTRAXIO Velo.

Guy Crab startte zijn loopbaan eind 1979 in de automobielsector bij General Motors. Achtereenvolgens bij Opel, Mercedes, Toyota, Nissan, KIA en Honda vervulde Guy verschillende managementfuncties in zowel de “After Sales & Parts” als de B2B Sales sector.

In 2011 vervoegde hij de diensten van het toenmalige Federauto, waar hij tot 2016 de belangen van de automotive merkenverdelers verdedigde. Na 36 jaar activiteit in de automobielsector, werd Guy in 2016 verantwoordelijk voor Traxio Velo.
Ik wens meer informatie


Ik wens meer informatie

“Federauto” wordt Traxio

De naam TRAXIO kwam er in 2015, ter vervanging van de term “Federauto” waarin “auto” teveel weerklonk. Met de naam “TRAXIO” is het duidelijk dat deze koepelfederatie niet enkel de auto- sector vertegenwoordigt. Traxio draagt als Mobiliteitsfederatie zorg voor 5 deelsectoren uit de ruimere business.

Met de al eerder vermelde automotive sector, de tweewieler en smart mobility branche, de agri- & horticultuur bedrijfstak, de parts & tools business en het “Civil engineering en heftruck“ wezen verdedigt TRAXIO het welzijn van 9857 ondernemingen met goed 100000 medewerkers.

Wil je dit artikel verder lezen?
Ga voort in editie 4 op pagina 20.


Lees verder


Download Magazine

© 2022 Boelet

INTERESSANTE LINKS

Home
Magazines
Uitgelicht

BEDRIJVEN

Adverteren

INFORMATIE

Contact
Privacybeleid


Facebook


Instagram


Linkedin

Geef een reactie