Opinie van John Calemeyn over “Retail Of The Future”

Opinie van John Calemeyn over “Retail Of The Future”

Opinion Insight: The Retail Of The Future

De visie van John Calemeyn van auto.auto & TuuTuuT

Reeds meerder malen hoorden wij de termen combi-mobiliteit, e-drive, digitalisering en dergelijke, vlotweg door elkaar vermeld worden. Het lijkt alsof de sector van de mobiliteit in een ware evolutie beland is waar überhaupt geen eind meer aan komt. Onze aandrijflijnen worden geëlektrificeerd, of toch zeker in een modern jasje gestoken, onze processen en onze verkoop wordt gedigitaliseerd en de trajecten die wij vroeger fluitend met onze dieselwagen aflegde verdelen wij in een ritje met de wagen een stukje trein ervaring om of te sluiten met onze plooifiets of elektrische step.

 Wie had dit ooit kunnen denken. Of toch, er zijn van die ondernemers in de wijde Automotive wereld die net van deze multi – gedachten gang in onze mobiliteit sector hun business plan gemaakt hebben, bij hen leggen wij graag ons oor te luisteren! Vandaag laten wij John Calemeyn aan het woord. Als stichter van onder andere “auto. auto” en de start-up “TuuTuuT” alsook medebezieler van E-Drive is John van alle ‘moderne’ markten thuis.
Ik wens meer informatie


Ik wens meer informatie

Een voetbal, een vliegtuig en een auto

Als afgestudeerde luchtvaartingenieur zette ik mijn eerste professionele stappen bij “Sabena Technics”. Echter door de gekende sociale perikelen koos ik ervoor vervroegd een einde aan mijn loopbaan binnen de luchtvaartsector.

Als kind had ik drie speelgoedjes: een voetbal, een vliegtuigje en een auto. Voetbal speel ik nog steeds als amateur, mijn professionele loopbaanin het vliegwezen stopte om economische redenen, maar de auto is gebleven en werd het centrum van mijn beroepsloopbaan, zonder dat dit ooit de bedoeling was. 

Via een headhunter belandde ik bij Mercedes Ghistelinck om hun minder goed draaiende vestiging in Deinze uit het slop te halen. Mijn grote motivator om aan de slag te gaan in de ‘Automotive sector’ was de firmawagen.

Wil je dit artikel verder lezen?
Ga voort in editie 4 op pagina 24.


Lees verder


Download Magazine

© 2022 Boelet

INTERESSANTE LINKS

Home
Magazines
Uitgelicht

BEDRIJVEN

Adverteren

INFORMATIE

Contact
Privacybeleid


Facebook


Instagram


Linkedin

Geef een reactie