Op gesprek met Jeroen, Co-Founder van de Eevee app

Op gesprek met Jeroen, Co-Founder van de Eevee app


MOBILITY INSIGHT

OP GESPREK MET JEROEN, CO-FOUNDER VAN DE EEVEE APP

De elektrificatie van ons rijdend park is niet meer te stoppen. Langzamerhand neemt de EV wagen een vaste plaats in onze moderne gemeenschap in. Alleen zitten we met z’n allen nog met enkele praktische vragen, waar kunnen wij laden, hoeveel kosten onze laadbeurten,hoemaakikdeze kosten bekend aan de fiscus enzovoort, enzoverder. Aan al deze vragen wordt door één eenvoudige creatie – onder de vorm van een app – een einde gemaakt. Leve de vooruitgang die voor comfort zorgt op onze weg naar een ecologischere mobiliteit.

Gebruikers van elektrische voertuigen weten alleen hoe- veel kilometer ze met hun batterij nog kunnen rijden. Hoeveel elektriciteit ze aan elke stekker laden, wat daar de exacte kostprijs van is of hoeveel ze van die kosten in rekening mogen brengen, blijft een goedbewaard geheim. Tot nu. Want met EEVEE hebben appbouwer Appwise en de ondernemende innovators Jeroen Vertongen en Geert Groosman een toepassing ontwikkeld die alle details netjes in kaart brengt. Deze mobiele tankkaart voor elektrisch rijden is een product met internationaal potentieel.

Elektrisch rijden mag dan wel vooruitstrevend zijn, de beschikbare informatie over de laadbeurten is dat allerminst. Gebruikers geraken gefrustreerd omdat ze geen idee hebben over de kostprijs van hun investering. Een ruwe schatting op basis van de energiefactuur is tot dusver de enige indicatie over het verbruik en de kosten die ermee gemoeid zijn. 

Bovendien kunnen ze de stroom die ze laden voor hun professionele verplaatsingen niet als kost declareren bij hun werkgever of boekhouder. Dat in tegenstelling tot wie brandstof of gas tankt en altijd over een gedetailleerd bonnetje beschikt.
gedetailleerde Statistieken

Om in één klap met al deze nadelen komaf te maken, is er nu EEVEE. Het is een revolutionaire app die speciaal voor gebruikers van elektrische voertuigen, elke kiloWattuur, kilometer en euro nauwkeurig in kaart brengt. 

In het overzicht zien ze perfect waar, wanneer en hoeveel stroom ze hebben opgeladen. Ze weten de exacte prijs van iedere laadbeurt en de juiste prijs van iedere rit. Alle gegevens kunnen in overzichtelijke statistieken en tot boekhoudkundige documenten worden verwerkt. Kortom: een oplossing die voor alle elektrische mobilisten een grote meerwaarde betekent!

EEVEE BIEDT DE EIGENAARS VAN ELEKTRISCHE VOERTUIGEN DE MOGELIJKHEID OM ELKE KILOMETER, KILOWATTUUR & EURO NAUWKEURIG OP TE VOLGEN.

Wilt u dit artikel verder lezen? 
Ga verder in het magazine op pagina 26.


Lees online versie


Download magazine

Geef een reactie