Voor en door automotive professionals

CarCareer is het magazine door en voor de automotive sector. We bouwen bruggen tussen constructeurs, importeurs, verdelers, leasingmaatschappijen en alle aanverwante toeleveranciers van onze sector. We brengen u het laatste nieuws en exclusieve inzichten in de mensen, technologie, financiën en andere aspecten van de automotive sector.

Over CarCareer

CarCareer werd gelanceerd in de zomer van 2020, middenin de turbulente periode van het coronavirus. Dat hield oprichters Janick Vanhove en Redgy Van Goethem echter niet tegen om hun droom achterna te zitten. Samen lanceerden ze een professioneel magazine door en voor de automotive sector.

Vandaag bouwen we samen met onze lezers aan een netwerk dat niet alleen bruggen in de sector bouwt, maar ook man en vrouw entertaint met een kwalitatief magazine dat maandelijks wordt gepubliceerd en gratis gelezen en gedownload kan worden op de website.

Uitgelichte artikels

Super leuk om te lezen! En wat mij persoonlijk héél erg aanspreekt, is de unieke blik die je achter de schermen krijgt, zoals bij het artikel van Mazda. Héérlijk!
Seppe H.
Automotive Professional
Ik kende het magazine nog niet. Bij nader inzien bleek dat het nog redelijk nieuw is. Ondertussen ben ik een trouwe lezer en heb ik alle publicaties gelezen. Ik ben blij dat ik deze parel heb ontdekt. Benieuwd naar wat de toekomst brengt!
Michiel VDB
Sales Manager

Krijg meteen toegang tot alle magazines, geen registratie vereist. Helemaal gratis.